Genç sportif yetenekler aranıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç sportif yetenekler aranıyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de genç yeteneklere yönelik “Türkiye Sportif Yetenek Taraması Ve Spora Yönlendirme Programı’ yapıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın da katılığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki protokole istinaden her yıl yapılan tarama Servet Tazegül Spor Salonu’nda yapıldı. Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş eşlik etti.

ValiA Pehlivan, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonunda yürütülen programda, yetenek taramasından geçen İlimizdeki ilkokul 3. sınıf öğrencileri ile sohbet etti, başarılar diledi, uygulama ekibinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan; “2023-2024 eğitim öğretim döneminde 6 Şubat- 14 Haziran tarihleri arasında 3. sınıfa kayıtlı 37.174 öğrencinin yetenek taraması yapılacak. Çocuklarımızın erken yaşlarda sporla tanışması her şeyden önce sağlıklı bir yaşamları olması açısından çok önemli. Yeteneklerinin keşfedilmesi, geliştirilmesi, başarılı sporcuların çıkmasına vesile olunması bu programın diğer önemli bir boyutunu teşkil ediyor. Bütün çocuklarımıza başarılar diliyor, onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA