Tabip Odası’nda Başkan Dr. İzzet Çalış oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tabip Odası’nda Başkan Dr. İzzet Çalış oldu


 

Mersin Tabip Odası’nda Nisan ayı sonunda yapılan yeni dönem yönetim seçimini kazanan mevcut yönetimin devamı olan Çağdaş Hekimler Grubu görev dağılımı yaptı. Odada yönetim kurulu görev dağılımı kapsamında Dr. İzzet Çalış Başkan oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Tabip Odası yönetimini yaklaşık 25 yıldır elinde bulunduran Çağdaş Hekimler Grubu, yeni dönem için gidilen seçimi de kazanarak güven tazeledi.

Odada iki gün süreyle Nisan ayı sonunda yapılan seçimlerde Çağdaş Hekimler Grubu ile Hekim ve Değişim Grubu yarıştı.

Odada 937 hekimin katılımı ile yapılan seçimlerde “Emek bizim söz bizim” sloganıyla yola yarışan mevcut oda yönetiminin devamı olan Çağdaş Hekimler listesi 532 oy alarak kazanan taraf oldu. Hekim ve Değişim Grubu listesi ise 405 oy aldı.

 

KOŞULLARIN DÜZELTİLMESİ İÇİN ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE, MÜCADELE ETMEYE DEVAM!

Mersin Tabip Odası’nın Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun ardından yapılan toplantı sonrası Mersin Tabip Odası Yönetimi’nin görev dağılımı belirlendi.

2024-2026 döneminde görev yapacak olan Mersin Tabip Odası Yönetimi yayımladıkları mesajla, seçime katılan meslektaşlarına teşekkür ederek sağlık sisteminde yaşanan olumsuzluklara karşı mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

Açıklamada, “Mersin Tabip Odası çalışmalarına kurullarda, komisyonlarda, sağlık hizmetinin üretildiği her alanda destek veren, katkı sunan, Genel Kurul’a ve seçime katılan bütün hekimlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Mersin Tabip Odası geleneğinden aldığı güçle bu dönemde de meslektaşlarımızın yanında olmaya, halkın sağlığına katkı sunmaya, şiddetsiz, mesleki bağımsızlığımızı koruyarak iyi hekimlik yapmaya, koşulların düzeltilmesi için çalışmaya, üretmeye, mücadele etmeye devam edecektir.

Emeğimizin karşılığını aldığımız, şiddetin olmadığı, barış içinde yaşama isteği ve özlemiyle” denildi.

Mersin Tabip Odası - Yönetim Kurulu’nun Yönetim Kurulu Görev Dağılımı kapsamında Dr. İzzet Çalış Başkan, Dr. Birsel Tutuş Genel Sekreter, Dr. Abbas Koluaçık Sayman, Dr. Önem Sülek Veznedar ve Dr. Ali Akpınar, Dr. Ayşe Aydoğdu ile Dr. Sibel Ünlü üye olarak seçildiler.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA