Mersin 33 kader maçına hazırlanıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin 33 kader maçına hazırlanıyor


 

Mersin Süper Amatör 2023-2024 Liginde sezon sona erdi. Mezitli 33 Spor şampiyon olarak BAL’a çıkarken gözler Mersin 33 FK’ya çevrildi. BAL’dan gelen rakibi Homurlu maçına odaklanan Mersin 33 FK, ligde kalma ve düşme adına kritik bir maça çıkacak.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Ligi Play Off liginde sezon sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte takımlar kısa bir tatilin ardından yeni sezona hazırlanmaya başlayacaklar. Artık gözler Play-off liginde 2. olan Mersin 33 FK’de play-outlarda Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak için çok kritik bir maça çıkacak olan Mersin 33 FK’nın rakibi Bal’da il sıralamasında 2. olan Homurlu 1951 Spor oldu.  Rakibi Homurlu’nun maçlarını yakından takip eden Mersin ekibi play-outlarda rakibini yenmek için çok sıkı hazırlanıyor. Mersin 33 FK’de takımı ve taraftarın aklıda kalbide şuan bu maç için atıyor.

Mersin’in önemli 2 ekibi Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak için önümüzdeki hafta karşılaşacaklar.

 

HOMURLU SON ZAMANLARDA ÇOK FARKLI

Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele edecek olan Homurlu 1951 Spor tarafında ise her şey yolunda gitmeye devam ediyor. Son maçlarda seri galibiyet alan Mersin ekibinde moraller yerinde takım ve taraftar aynı Mersin 33 FK gibi play-out maçına odaklanmış durumda bu maç 2 takımında gelecek sezon planlarını yeniden gözden geçirmesini sağlayacak kadar kritik bir maç.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA