Silifke Belediyespor’da bayrak değişimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyespor’da bayrak değişimi


 

Bu sezon 2. Lig’e çıkma başarısı gösteremeyen ve 3. Lig’de mücadele etmeye devam edecek olan Silifke Belediyespor’da bayrak değişimi yaşandı. Kulüp Başkanlığına Sait Oğuz gelirken kulübün borcu ise 3 milyon 594 bin 55,36 TL olarak açıklandı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden Silifke Belediyespor’da bayrak değişimi yaşandı. Son maçında karşılaştığı Amasyaspor’a 2-0 mağlup olarak 34 puanda kalan ve ligi 7’inci sırada tamamlayarak Play Off oynama hakkı kazanamayan Silifke ekibinin 2. Lig’e yükselme hayali yeni sezona kalırken yönetim değişikliği yaşandı. 

Silifke Belediyespor’da, 5 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerine görevi Sait Oğuz’a bıraktı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Silifke Belediyespor’da, 5 yıldır kulüp başkanlığı görevini yürüten Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Dölek, bu süre zarfında 1 Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu, 1 Mersin Süper Amatör Lig şampiyonluğu kazanmış ve kulübü 22 yıl sonra profesyonel lige çıkarma başarısı göstermiştir.

Bugün yapılan olağan genel kurul sonucunda, yeni Kulüp Başkanımız Sait Oğuz olmuştur. Kendisine başarılar diliyoruz” denildi.

 

“İĞNESİ YOKTU ŞİMDİ YÜZLERCE DEMİRBAŞI VAR”

Öte yandan kulübün borcu da açıklandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tabiri caiz ise bir tane iğnesi olmayan bir kulüp teslim almıştık. Bugün yüzlerce demirbaşa sahip bir kulüp teslim ediyoruz. Bilgisayarlar, yazıcılar, televizyonlar, mini buzdolapları, klimalar, mobilyalar,  buz makineleri, sağlık malzemeleri, çamaşır makineleri, kurutma makineleri, endüstriyel fırın, endüstriyel bulaşık makinesi, taşınabilir kaleler, yedek kale direkleri, TFF denetiminden geçmiş hiç bir eksiği olmayan baştan aşağı yenilemiş mobilyaları tamamlanmış soyunma odaları, ilk yardım odası ve ekipmanları, doping odası ve ekipmanları,  kadın hakem odası ve mefruşatı ile tüm yönlendirme tabelaları yapılmış, bilet gişeleri ile eksiksiz bir stadyum, yenilenmiş tenis kortları ile sosyal alanları, Atayurt Halı Saha işletmesi, Silifke Belediyespor Store, antrenman ekipmanları ve saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce demirbaş ile bir mail adresi, bir telefonu, bir faksı, web sitesi, sosyal medya hesabı bulunmayan kulüpten neredeyse kurumsallaşma adına eksiği bulunmayan bir kulübe dönüşen Silifke Belediye Sporu teslim ediyoruz. Sportif başarılar sağlamış, tüm mefruşatı ile hazır halde sosyal tesisi bulunan,  hizmet binası, halısahası, tenis kortları ve storesi bulunan bir kulüp teslim ediyoruz.

 

BORÇ; 3 MİLYON 594 BİN 55,36 TL

Beş yıllık görev süremiz boyunca kulübümüze kazandırılan yüzlerce demirbaş, her sezon yapılan ödemeler ve prim ödemelerimizden bu sezona kadar bir TL borç bırakmayan yönetimimiz, 100 milyonu bulan sezonluk bütçelere sahip kulüplerle yarıştığımız son sezonun son ayında ligde kalmak adına yaptığı hamlelerle, 975 bin TL bütçe ile yeni bir teknik ekip kurduk ve geriye 600 bin TL kaldı. Sapanca Gençlik Spor Müsabakası galibiyet primi bir milyon 620 bin TL olurken, Eynesil Belediye Spor Müsabakası galibiyet primi de bir milyon 200 bin TL oldu ve 280 bin TL kaldı. Kemerkentbulvarspor deplasmanı için 227 bin 590 bin TL gider oluşurken, Sapanca Gençlik Spor deplasman giderleri 231 bin 750 bin TL harcandı. Amasya Spor deplasman giderleri 332 bin 500 TL olurken, oluşan toplam 3 milyon 656 bin 840 TL gideri ekstra destek bulunamaması nedeni ile kulüp öz kaynaklarından karşılamak zorunda kalındı. Son bir ayda yapılan yukarıda detayları açıklanan 3 milyon 656 bin 840 TL ödeme nedeni ile esnaf borçları ile vadesi gelmemiş SGK ve vergi borçları, sporcu maç başı ve bonuslarından kaynaklanan borçlar, sporcu ve personel maaşlarından kaynaklanan borçlar, ev sahibi olunan maçlarda ücret karşılığında anlaşılan güvenlik şirketine olan borç, ambulans ücretleri gibi borçlar ödenememiştir. Kulübümüzün, kulüp hesabına girecek sponsorluk ödemeleri düşüldükten sonra bakiye 3 milyon 594 bin 55,36 TL borcu bulunmakta olup kulüp yönetimini 3 milyon 594 bin 55,36 TL borç ile ancak satın alabilecek paranın henüz icat edilmemiş olduğu beş yıllık emek ile yeni yönetime emanet ediyoruz” denildi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA