Yenişehir’den ‘Çevre Kültürü Paneli’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir’den ‘Çevre Kültürü Paneli’


 

Mersin Yenişehir Belediyesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi iş birliğiyle “Yenişehir’de Çevre Kültürü Paneli” düzenlenecek. Panelde belediye olarak ekoloji alanında hayata geçirilen çalışmalar ve önümüzdeki süreçte atılacak adımları anlatacak. Panel günü atıkları müziğe dönüştüren Fung İstanbul bir konser verecek.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek için farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Yenişehir Belediyesi ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi düzenleyeceği panel ile çevresel sorunlara dikkat çekmeyi, bu sorunların çözümüne yönelik stratejiler geliştirmeyi ve halkı bu konuda harekete geçirmeyi hedefliyor. 31 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek panelde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Yenişehir’de Çevresel Kentleşme”,  İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mikdat Kadıoğlu “Küresel İklim Değişikliği ve Kentler”, İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Başkanı Dr. Baran Bozoğlu, “Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilir ve Ekolojik Yaşam” ve Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Şeref Erol “ Doğanın Estetiği ve Yeşil Kültür” konusunda konuşma yapacak.

Panelin bir diğer önemli kısmı ise Fungİstanbul’un konseri olacak. Atıkları müziğe dönüştüren yaratıcı grup, çevre duyarlılığını sanatsal bir biçimde ifade ederek katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA