Mersin Halkevi’nden 1 Mayıs tutuklarına özgürlük çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Halkevi’nden 1 Mayıs tutuklarına özgürlük çağrısı


 

Mersin Halkevi üyeleri, 1 Mayıs tutuklarına mektup göndererek dayanışma etkinliğine imza attı ve özgürlük çağrısı yaptı.

Yusufcan Güdük

 

Halkevleri Mersin üyeleri, 1 Mayıs’ta Taksim’e çıkarak kutlama yapmak isterken tutuklananların serbest bırakılması için ‘mektup gönderme’ eylemi yaptı.

Mersin Halkevi’nde buluşan üyeler öncelikle tutuklulara mektup yazarak, mücadeleye destek verdi. Mektuplarını PTT Mersin Şubesine giderek gönderen halkevi üyeleri daha sonra bir de basın açıklaması yaptı.

 Açıklamada konuşan Yılmaz Bozkurt, “Bizler Halkevciler olarak 1 Mayıs 2024 günü ‘Taksim 1 Mayıs alanıdır’ diyerek mücadele eden 74 arkadaşımıza buradan sevgi ve saygı gönderiyoruz. Onların mücadeleleri bizim mücadelemizdir. Onlar bizim onurumuzdur. 74 arkadaşımızın bir önce serbest bırakılmasını istiyoruz. Onların özgür bırakılması için mektuplarımızı gönderiyoruz. Onlara, direnen tüm halklara, insanlara selam olsun” dedi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA