‘Ankara’nın ortasında failleri malum bir cinayet işlendi’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Ankara’nın ortasında failleri malum bir cinayet işlendi’


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, piyasada fiyat istikrarını sağlamaya yönelik kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda görüşüldüğü sırada yaptığı konuşmada; ülkemizde yargı ve adalet cephesinde yaşanan mağduriyetleri sıralayarak, eğer piyasada istikrar sağlamak istiyorsanız önce hukukta bir istikrar sağlamalısınız dedi.

Milletvekili Ekmen, konuşmasının başında ülkemizde yaşanan siyasi yargılamalar ve adaletsiz uygulamalara değinerek hukukta istikrar sağlanmadan ekonomik istikrarın sağlanamayacağına dikkat çekti.

Ekmen; Şenyaşar, Ateş, Kursiyer Teğmenler ve benzeri davalarda yaşanan mağduriyetleri örnekleyerek iktidara yargılamada adil ve tutarlı olun çağrısında bulundu.

 

“SİNAN ATEŞ CİNAYETİ KONUSUNDA YAŞANAN SESSİZLİK ÇOK AĞRIMA GİTMİŞTİR”

Milletvekili Ekmen, Ankara ortasında yaşanan “failleri malum” cinayete şu sözlerle dikkat çekti: Şöyle bir seyahate çıksak Ankara içinde, biraz ileride rahmetli Sinan Ateş'in katledildiği yeri görürüz. Kıymetli arkadaşlar, hep beraber Batman'da, Diyarbakır'da faili meçhul cinayetler bitsin diye mücadele ettik, başarılı da olduk. Bugün ise Ankara'nın ortasında faili meçhul cinayet işleniyor. Biz o zaman faili malum derdik. Kadere bakın ki bugün de faili malum bir vaka var. Üzüldüğüm şudur ki Sinan Ateş yatağında rahmet etse sıraya girecek dostları, sevenleri, ocaktan yetiştirilen çocuklar bu cinayete karşı lal oldular, dilsiz kesildiler. Hayatında ülkü ocaklarıyla yolu kesişmemiş bir Batmanlı Kürt olarak da açıkçası en çok ağırıma giden bu sessizlik olmuştur.”


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA