ÇBK Mersin’e İspanyol hoca | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK Mersin’e İspanyol hoca


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Geçen sezon 3 kupa hedefiyle sezona başlamasına rağmen istediği başarıyı yakalayamayan ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından ÇBK Mersin, yeni sezon için çalışmalarını sürdürürken hoca arayışını da tamamladı. Sezon sonu ile birlikte sözleşmesi sona eren Ceyhun Yıldızoğlu ile sözleşmenin yenilenmeyen ÇBK Mersin, İspanyol Koç Víctor Lapeña ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Bienvenido Víctor Lapeña! Kulübümüz, Kanada Kadın Milli Takımını çalıştıran İspanyol Koç Víctor Lapeña ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yeni Başantrenörümüz Víctor Lapeña'ya hoş geldin diyor, kendisine ve kulübümüze başarılarla dolu bir sezon diliyoruz” denildi.

Sözleşmesi devam eden Marıa Araujo, Sinem Ataş, Derin Yaya ve Asena Yalçın ile yeniden yoluna devam edecek olan Turuncu Siyahlı ekibi kimin çalıştıracağının belli olması ile yeni kadro oluşturma çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA