Şahin Mahallesi’nde yeni park coşkuyla açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şahin Mahallesi’nde yeni park coşkuyla açıldı


 

Tarsus’un daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Şahin Mahallesi’nde düzenlenen törenle yeni parkın açılışını gerçekleştirdi. Halkın ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği açılış, renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi

 

Tarsus’un ihtiyaçlarına yönelik projeleri kente kazandıran Başkan Boltaç, Şahin Mahalle halkının katılımıyla park açılışı gerçekleştirdi. Açılışa katılan çocuklar, oyun alanlarında neşe içinde vakit geçirirken, aileler de bu yeni sosyal alanın keyfini çıkardı. İçerisinde oyun alanı, spor alanları ve dinlenme alanı bulunan parkta çocuklar Başkan Boltaç’a sevgi seli gösterdi, teşekkürlerini iletti.

 

“AMACIMIZ TARSUS'U DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRMEK”

 Çocuklara güvenle oynayabilecekler bir alan sağlanıldığını ifade eden Başkan Boltaç, Tarsus'un yeşil alanlarını artırmaya yönelik çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı.  Başkan Boltaç, "Şahin Mahallesi'ne kazandırdığımız bu yeni park, çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri, ailelerin ise keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan olacak. Amacımız, her mahalleye nefes alacak alanlar kazandırmak ve Tarsus'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek” dedi.

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA