Vatandaşlar, mobil kesim üniteleri ve mezbahalardan ücretsiz faydalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vatandaşlar, mobil kesim üniteleri ve mezbahalardan ücretsiz faydalandı


 

Mersin’de kurban vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin mobil kesim üniteleri ve mezbahalardan ücretsiz faydalandı.

Haber Merkezi

 

Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından her türlü tedbirin alındığı; veteriner hekim, uzman kasaplar ve yetkin personeller eşliğinde hem sağlıklı, hem de hijyenik şartlarda kurbanlarını ücretsiz kestiren vatandaşlar, hizmetten memnun kaldı. Kurbanlık cinsine göre dışarıda kesim işlemi için ücret ödemek zorunda kalan vatandaşlara el uzatan Büyükşehir Belediyesi, bu bayram da bütçe dostu hizmetiyle vatandaşları sevindirdi.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi; Akdeniz, Aydıncık, Bozyazı, Gülnar, Mezitli, Mut, Silifke ve Yenişehir ilçelerinde birer, Toroslar’da 2, Erdemli’de 2 ve Tarsus’ta 6 olmak üzere toplam 18 mobil kesim ünitesi, Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut ve Akdeniz ilçelerinde de toplam 6 mezbaha ile hizmet verdi.

 

“ÜCRETSİZ KESİM İŞLEMİYLE VATANDAŞLARIMIZA DESTEK OLDUK”

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayram’ında vatandaşlara ücretsiz kurban kesim hizmeti verdiklerini aktaran Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, "Hizmetlerimizi hijyenik ortamda, ehil kasaplar ve veteriner kontrolü eşliğinde yapıyoruz. 263 personelle sahadayız. 18 mobil kesim ünitemiz ve 6 kesimhanemiz var. Mezbahalarımız bu yıl 2 gün hizmet verecek" dedi.

Verilen hizmetlerden bahseden Şahutoğlu, kurbanlıkların kesildikten sonra parçalanarak ayrı ayrı poşetlendiğini kaydetti.

Mobil kesim ünitesi ve mezbahanelerden yararlanan vatandaşlar ise verilen hizmet için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA