Otomobil hayvan pazarına girdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otomobil hayvan pazarına girdi!


 

Mersin’de bir otomobilin kurbanlık hayvan pazarına girmesi sonucu 8 kişi yaralandı, 20 küçükbaş hayvan telef oldu.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 AIR 310 plakalı otomobil, dün gece Yenişehir ilçesi Nevit Kodallı Caddesi'nde seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarındaki kurbanlık hayvan pazarına girdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, 1'i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Kazada ilk belirlemelere göre 20 küçükbaş hayvan da telef oldu.

Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılırken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

 

GÖRGÜ TANIKLARI ARACIN HIZLI GELDİĞİNİ ANLATTI

Telef olan kurbanlık hayvanların sahibi Mikail Turan, kurbanlık satmak üzere Batman'dan geldiğini söyledi. Gece bir arabanın hızla geldiğini, yatan insanların üzerinden geçerek hayvanların bulunduğu alana girdiğini belirten Turan, bulundukları alanda herhangi bir ışıklandırma olmadığını, zaman zaman bazı araçların da hızlı geçtiğini anlattı. Turan, hayvanlarından 20-25 kadarının telef olduğunu, bazılarının da kayıp olduğunu kaydetti.

Pazarda kasap olarak çalışan görgü tanığı Ali Rıza Toğa da gece yatarken süratle gelen bir aracın yatan tüccarların üzerinden geçtiğini söyledi. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğunu belirten Toğa, 12 yaşlarında bir kız çocuğunun durumunun da kritik olduğunu ifade etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA