Kocamaz: “Düşün artık milletin yakasından!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz: “Düşün artık milletin yakasından!”


 

İYİ Partili Kocamaz, hazırlanan yeni vergi paketini eleştirdi: “Kesintisiz 22 yıl iktidarda kalacaksın! Sonuç; milleti yek ekmeğe muhtaç etmek olacak!”

Haber Merkezi

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin’in tüm ilçelerini gezerek, vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı ve Temmuz ayı başında TBMM’ye sunulması beklenen yeni vergi paketini eleştirdi.

Ülkemizde yaşanan hayat pahalılığı ve enflasyon nedeniyle oluşan ekonomik sıkıntılar devam ederken, AK Parti iktidarının bu yeni düzenlemeyle vatandaşları iyice sıkıntıya sokacağını ifade eden Burhanettin Kocamaz, “Hükümet aldığı tedbirlerle yaşanan sıkıntılara hiçbir çözüm üretemezken, sanki bu işin suçlusu vatandaşlarımızmış gibi şimdi de vatandaşlarımızın ümüğünü hazırladığı yeni vergi paketi ile daha da sıkmaya hatta nefessiz bırakıp canını almaya hazırlanıyor! Ülke ekonomiden anlamayan insanların aldığı kararlarla, deneme yanılma yöntemi ile yönetiliyor! Aslında yönetilemiyor, yönetildiği zannediliyor!” dedi.

 

“MEHMET ŞİMŞEK EKONOMİST DEĞİL, FİNANSÇI!”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ekonomist değil finansçı olduğuna dikkat çeken Mersin Milletvekili Kocamaz, “Uyguladığı ekonomik program da her ne kadar açıkça söylenmese de resmen adı konulmamış bir İMF programı! Bu politikalarla esnafı, işçiyi, çiftçiyi, hayvancıyı, dar gelirliyi, asgari ücretliyi, memuru, emekliyi yek ekmeğe mahkûm ve mağdur ettiler, adeta bitirdiler!” diye konuştu.

 

KOCAMAZ: “DÜŞÜN ARTIK MİLLETİN YAKASINDAN!”

Hazırlık aşamasındaki yeni vergi paketini de eleştiren Burhanettin Kocamaz, şöyle devam etti:   “Şimdi de yeni vergi paketi ile insanların üzerine biraz daha binerek yok etmenin derdindeler! 22 yıllık devri iktidarları döneminde Ülkeyi getirdikleri durum maalesef bu! Bu durum bir kere daha gösterdi ki, bir ülkenin yönetimi, hele de bu ülke herkesin gözünün üzerinde olduğu Türkiye ise acemi ellere teslim edilemez! 22 yılda dış politikada, içi politikada, güvenlikte, ekonomide, eğitimde, hukukta, adalette hemen her konuda geriye gittik!

Güç zehirlenmesi nedeniyle insanlar ekonomik sıkıntılar çekerken, ülkeyi yönetenler “İtibardan tasarruf olmaz” diyerek saraylar yaptırmaya devam ediyor! Sadece yol ve inşaat üzerine çalışıyorlar, onun da nedeni belli! “Devlet kesesinden bir lira harcamıyoruz” diyerek, bedelini Milletin sırtına yükleyerek beşli çeteyi ihya etmek! Yazıktır! Günahtır!

Kesintisiz 22 yıl iktidarda kalacaksın! Sonuç; Milleti yek ekmeğe muhtaç etmek olacak! Beyler; yetti artık! Düşün artık Milletin yakasından! Millet sizin yalanlarınızdan, safsatalarınızdan bıktı, usandı! Ülkede bir avuç yandaş dışında herkes mutsuz! Liyakatin rafa kaldırıldığı, tek kişinin talimatlarıyla yönetilen bir ülkede, uygulanan politikalarla problemlerin çözülebilmesi, başarılı olunabilmesi neredeyse imkânsız!”

 

BURHANETTİN KOCAMAZ: “MİLLET ARTIK UYANDI”

AK Parti iktidarının yeni Anayasa çalışmalarındaki ısrarına da değinen Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Ortada bu kadar problem varken, şimdi de tutturdular yeni bir Anayasa yapalım diyorlar! Neymiş, bu Anayasa vesayet Anayasasıymış! Neymiş bu Anayasayı darbeciler yapmış! Beyler; darbeciler yaptı dediğiniz Anayasanın yarıdan fazla maddelerini zaten siz değiştirmediniz mi? Kaldı ki, ettiğiniz yemine rağmen Anayasaya uymayarak, Anayasayı fiili olarak rafa kaldıran sizler değil misiniz? Maksadınız belli! Millete bir kez daha cambaza bak diyerek, bir dönem daha Cumhurbaşkanlığını kapmak! Ama şunu bilin ki Millet artık uyandı! Millet bundan sonra size inanmayacak ve gösterdiğiniz o cambaza bakmayacak” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA