Barınakta tepki çeken örüntüler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Barınakta tepki çeken örüntüler!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’nin kedi bölümünde hasta hayvanlar ile sağlıklı olanların yan yana tutulduğu, sıcak havaya karşı önlem alınmayarak hijyen koşullarına aykırı şekilde çok sayıda kedinin aynı alanda tutulduğu iddia edildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öve öve bitiremediği Toroslar ilçesinde bulunan Geçici Hayvan Bakım Evi’ndeki görüntüler tepkilere neden oldu.

Gündemdeki sokak hayvanlarının uyutulması ile ilgili yasal düzenleme tartışmaları beraberinde getirirken Mersin’deki görüntüler yürek burktu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’nin kedi bölümünde hasta hayvanlar ile sağlıklı olanların yan yana tutulması, sıcak havaya karşı önlem alınmayarak hijyen koşullarına aykırı şekilde çok sayıda kedinin aynı alanda tutulduğu iddia edildi.

 

VATANDAŞ SEÇER’DEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Sosyal medyada barınakta çekildiği öne sürülen bir görüntünün paylaşılması üzerine duruma tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den açıklama isteyerek göreve çağırdı.

 

“BU NE REZİLLİK?”

Görüntü ile birlikte yapılan paylaşımda, “Barınağındaki bir kedi bölümü. Bu ne rezillik? diyeceksin, ‘e orası tedavi bölümü’ diyecekler. Böyle tedavi bölümü mü olur? diyeceksin, ‘Mersin'in her yerinden bize kedi geliyor’ diyecekler. Orası sağlıklı kedi bölümü demezler herhalde. Durumu böyle olan kediler hastalık yayar! Buna müsaade eden yönetici de, görmezden gelip onaylayan veteriner hekim de suçludur. Biraz akıl! biraz vicdan!” ifadelerine yer verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA