Mersin rekor peşinde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin rekor peşinde!


 

Mersin’de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında düzenlenecek Deniz ve Güneş Festivali’nde Türkiye’de ilk kez deniz üzerinde 1 km’lik Türk Bayrağı açılacak yeni bir rekor kırılacak.

BURCU KAYA

 

Mersin Valiliği tarafından Denizcilik ve Kabotaj Bayram kutlamaları kapsamında “Deniz ve Güneş Festivali” düzenlenecek. Mezitli Pompeipolis Sahilinde 29-30 Haziran 2024 tarihleri arasında ücretsiz olarak düzenlenecek programda; turizm ve tanıtıma yönelik gösteriler, yarışlar ve konserlere imza atılacak.

Ücretsiz gerçekleşecek programın ilk günü olan 29 Haziran’da saat 18:30’da mavi vatan Akdeniz’de, 1 km uzunluğunda bayrak açma seramonisi gerçekleştirilecek. Türkiye’de ilk kez deniz üzerinde 1 km’lik Türk Bayrağı açılacak yeni bir rekor kırılacak

Ayrıca saat 9:00’da Norm Ender & Faruk Sabancı gerçekleştirilecek.

30 Haziran 2024 günü ise saat 19:00’da Simge & Big Smoke konseri düzenlenecek. Deniz etkinlikleri ise açılışı saat 08.30’da yapılacak ve yelkenli, yüzme yarışları ile plaj voleybolu, sup ve kano yarışları, jet ski ve flyboard gösterilerine imza atılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA