Ortadoğu Hastanesi’nden açıklama geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ortadoğu Hastanesi’nden açıklama geldi


 

Haber Merkezi

 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’nde geçtiğimiz günlerde mide ameliyatı esnasında hayatını kaybeden A. G ile ilgili açıklama geldi. Hastaneden yapılan açıklamada, “Son günlerde vefat eden bir hastamız üzerinden sosyal medyada yer alan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur. Öncelikle vefat eden hastamıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Hastanemiz bünyesinde bulunan Obezite Cerrahisi bölümünde 5 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen ‘Mide Balonu’ ameliyatı esnasında hastanın nabzı düşmüş ve Kalp krizi geçirdiği tespit edilmiştir. Hastanın “Mide Balonu” işlemi hemen sonlandırılmış, acilen Kardiyologlarımız tarafından anjiyoya alınmıştır. Anjiyo yapılarak kalp pili takılan hastamız maalesef vefat etmiştir.

Gerçeği yansıtmayan, olayı tamamen ‘manipüle’ ederek yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bir kez daha belirtmek isteriz. Konu ile ilgili yasal süreç başlatılmıştır. Bu sürecinin hastane olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı bildirmek isteriz. Bu süreçte yayınlarıyla Hastanemizi, çalışanlarımızı ve Doktorlarımızı töhmet altından bırakanlar için hem suç duyurusunda hem de yasal işlemlerimizi başlatmış bulunmaktayız.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA