Tarsus su park’ta yüzme keyfi başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus su park’ta yüzme keyfi başladı


 

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında en güzel serinleme imkânlarından birisini sunan Tarsus Su Parkı,yaz sezonunu açtı.Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Tarsus Su Parkı’nda aynı zamanda vatandaşlara yüzme kursu imkânı da tanınıyor.

Haber Merkezi

 

Gerekli bakım ve onarımlarının yapılmasının ardından vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirilen Tarsus Su Parkı açıldı. Deneyimli eğitmenler eşliğinde7’den 70’e tüm yurttaşlara yüzme imkanı sağlayan kurs başvuruları da başladı. Ayrıca vatandaşlar 0507-452-33-33 numaralı telefondan kurs ile ilgili detaylı bilgi alabilecekler.

Çarşamba, Perşembe ve Pazar karma, Salı günü kadınlar, Cuma ve Cumartesi ise aile günü olarak belirlendi. Havuz giriş fiyatları sivil 200, öğrenci 150 TL olarak açıklandı. Havuzun kullanım saatleri ise hafta içi ve hafta sonu saat 10.00’dan akşam 16.00’a kadar, ayrıca saat 18.00’dan 21.30’a kadar aile kullanımına açık olacağı ifade edildi.

 

“TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

Halkın mutluluğunu ve sağlığını her zaman ön planda tutarak hizmetlerine devam ettiğini kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “Sıcak Tarsus günlerinde kısa bir mola vereceğiniz Tarsus Su Parkı’na tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Keyifli ve sağlıklı vakit geçirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ettik.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA