Mezitli’de deniz güneş festivali coşkusu başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de deniz güneş festivali coşkusu başlıyor


 

Mezitli Belediyesi ve Mersin Valiliği iş birliğiyle düzenlenecek olan Deniz Güneş Festivali, 29-30 Haziran tarihlerinde Mezitli Pompeiopolis Sahili’nde başlıyor.

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi bu yıl Mersin Valiliği iş birliği ile muhteşem bir festivale ev sahipliği yapıyor. Sıcak yaz günlerinin gelmesi ile beraber artan turizmi canlandırmak, Mersinlilere sosyal imkanlar sağlamak ve yazın tadının doyasıya yaşanması için düzenlenen Deniz Güneş Festivali 29-30 Haziran tarihlerinde başlıyor. Festival, 29 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan 1 kilometrelik bayrak açma seremonisiyle açılışı yapacak. Ardından sabah 8.30 itibariyle gün boyunca deniz etkinlikleri, yüzme yarışları, yelkenli yarışları, plaj voleybolu, kano yarışları, jet ski ve flyboard gösterileri gibi çeşitli aktivitelerle devam edecek.

Müzikseverler için festival, birbirinden eğlenceli konserlere de ev sahipliği yapacak. Aynı gün saat 18.30'da Norm Ender ve Faruk Sabancı sahne alacak, ertesi gün ise 30 Haziran Pazar günü saat 19.00'da Simge ve Big Smoke sevilen şarkılarıyla festivalde sahne alacak.

 

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, festivalin tüm Mersinliler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, "Deniz Güneş Festivali, sadece eğlencenin ve müziğin değil, aynı zamanda denizle buluşmanın da en güzel adresi olacak. Hemşehrilerimizi ve şehrimize gelen misafirlerimizi bu coşkulu etkinliğe davet ediyorum" dedi.

Festivalle ilgili detaylı bilgi ve güncellemeler Mezitli Belediyesi ve Mersin Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA