Silifke Kent Konseyi Başkanı Yasemel Çetin oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Kent Konseyi Başkanı Yasemel Çetin oldu


 

Silifke Kent Konseyi Başkanlığı için 2 adayın yarıştığı seçimde yeni Kent Konseyi Başkanı Yasemel Çetin oldu. Yasemel Çetin rakibi Harika Levent’i her iki turda da geride bıraktı.

BURCU KAYA
 

Silifke Belediye Kültür Merkezinde sabah biraya gelen Kent Konseyi üyeleri, yeni başkan ve yürütme kurulu üyelerini seçmek için sandık başına gitti. Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ve Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un da katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Rıfat Karaduman, divan üyeliklerini ise Ali Kalın ile Ezgi Erdağ Demirtaş yaptı.

Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan konsey seçimlerinde Harika Levent ve Yasemel Çetin aday olarak yer aldı. İlk turda Harika Levent 43 oy alırken, Yasemel Çetin 60 oy alırken ikinci turda ise Harika Levent oyunu indirerek 37 oy alırken, Yasemel Çetin ise ikinci turda oyuna beş oy fazlalaştırarak 65’e çıkardı. Ve Kent Konseyinin Silifke’de yeni başkanı oldu.

Diğer tarafta yürütme kuruluna aday olan 15 civarındaki aday arasından de seçim yapan üyeler, yaptıkları değerlendirmede Yürütme Kuruluna; Şirvan Şen, Mahmut Ali Selvi, Yeşim Altun, Ekrem Onur Kozan, Nurettin Ateş, Fatih Küçük ve Ali Kalın’ı seçtiler.

 

“SİLİFKE’MİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Kent Konseyi seçiminde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kent konseyimizi ve bu konseyde çalışan bütün üyelerimizin fikirlerini önemsiyoruz. Bağımsız, özgün, demokratik ve siyaset üstü duruşuna saygı duyuyor ve bu özelliğinin bozulmaması için azami dikkati gösteriyoruz. Bu amaçla göreve seçilen Kent Konseyi Başkanımız ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, böyle güzel bir işi başarmak için görev ve sorumluluk bilinciyle genel kurula katılan bütün delegelere teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA