Havalimanı açılış için gün sayıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Havalimanı açılış için gün sayıyor


 

Yapımı yılan hikayesine dönen ve 13 yıldır tamamlanması beklenen Uluslar arası Çukurova Bölgesel Havalimanında açılış için hazırlıklara başlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Valiliği ile Mezitli Belediyesi iş birliğinde Güneş ve Deniz Festivali düzenlendi. 1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nın da kutlandığı etkinlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Uluslar arası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılış için gün saydığını açıkladı. 

Vali Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısının bir heyetle Mersin'e geldiğini ve Çukurova Uluslararası Havalimanı'nda incelemelerde bulunduklarını dile getirerek, "İnşallah yakında Cumhurbaşkanımızdan gün bekliyoruz. Havaalanımız açılış için gün sayıyor. Dolayısıyla havaalanımızın da açılmasıyla ilimizde sanayisinden tarımına birçok sektörde hareketlilik olacağı gibi, turizm sektöründe de hareketlilik çok daha fazla artacak. Bunun işaretlerini şimdiden görüyoruz. Acenteler, yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da bizlerle turizm sektörü paydaşlarımızla iletişim halindeler. Hep birlikte göreceğiz. Güzel Türkiye'mizin güzel ili Mersin'imiz her geçen gün her alanda kalkınıp gelişmeye, basamakları birer birer yukarılara çıkmaya devam edecek. Mersin'imizin yıldızı parlayacak. Tıpkı Türkiye'mizin her geçen gün yıldızının parladığı ve geleceğe her geçen gün emin adımlarla, güçlü adımlarla ilerlediği gibi" şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA