Köylerde futbol heyecanı başlıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köylerde futbol heyecanı başlıyor!


 

Mersin’de Toroslar Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası ve Büyükşehir’in düzenleyeceği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası için kuralar çekildi. Bu yıl ilk kez turnuvaların şampiyonları arasında süper kupa finali maçı oynayacak.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası turnuvalar için start verildi. Bu kapsamda yıllarca Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ancak bu yıl Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ‘Mahalleler Arası Geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası ile Büyükşehir’in düzenleyeceği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası için kuralar çekildi.

 

AYVAGEDİĞİ TURNUVASINDA 18 TAKIM YARIŞACAK

Ayvagediği Turnuvasına bu yıl, 18 takım katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda finali yapılacak turnuvada, gruplar belli oldu. Macit Özcan Spor Kompleksinde çekilen kurada, 3 grup oluşturuldu. Çekilen kuraya göre A Grubunda Güzelyayla, Musalı, Arslanköy, Burhan, Yanpar ve Çavuşlu, B Grubunda Aladağ, Arpaçsakarlar, Gözne, Doruklu, Kaşlı ile Kavaklıpınanr, C Grubunda ise Değirmendere, Buluklu, Kurudere, Ayvagediği, Camilli ve Horozlu yer aldı.

Şampiyon olmak için 18 takımın kıyasıya mücadele vereceği turnuvanın maçları, Ayvagediği Futbol Sahasında oynanacak.

 

FINDIKPINARI’NDA 13 TAKIM YARIŞACAK

Fındıkpınarı turnuvasında ise bu sene 24 takım mücadele edecek. 13 Temmuz Cumartesi günü başlayacak karşılaşmalar için yapılan kura çekimi sonuçlarında A Grubu; Menteş, Bozön, Kaleköy, Turunçlu, Doğançay yer aldı.

B Grubunda; Kuyuluk, Kocavilayet, Çiftlik, Değirmençay, Zeybekler ve Tol yer aldı.

C Grubunda; Tepeköy, Fındıkpınarı, Çevlik, Gökçebelen, Çavak ve Uzunkaş yer alıyor.

D Grubunda; Davultepe, Emirler, Akarca, Kocayer, Eski Mezitli ve Karahacılı yer alıyor.

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA