Mut İdman Yurdu’nda yeni dönem | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mut İdman Yurdu’nda yeni dönem


 

İbrahim Yüncüler

 

Geçen sezon Mut’u Mersin Kemal Gündüz Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda temsil eden ve grup maçları sonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için play-off oynamaya hak kazanmasına rağmen yaşanan olumsuzluklarla play-off maçlarına çıkmayan Mut İdman Yurdu Belediyespor’da (MİY), Kulüp Başkanlığına Ömer Sekmen seçildi. Uzun yıllardır Mut sporuna futbolcu ve antrenör olarak hizmet eden Ömer Sekmen, tek aday olarak girdiği MİY’in hafta sonunda yapılan Olağan Kongresinde başkanlık koltuğuna getirildi.

Başka adayın çıkmadığı kongre öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Ömer Sekmen, “Yıllarca formasını terlettiğim, hocalığını yaptığım, benim hayatımın bir parçası olan ilçemizin takımı Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü Olağan Genel Kuruluna Başkan Adayı olma kararı aldım. Takımımızı sahipsiz bırakmayacak, var gücümle elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” dedi.

Kongre sonrası, Mut İdman Yurdu Belediyespor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi: “Olağan Kongrede Asil ve Yedek Üyelerimizin imzalarıyla tamamlanmış olup, tek adayla düzenlenen Olağan Kongrede Ömer Sekmen seçilmiştir. Kendisini tebrik eder, başarılar dileriz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA