Minik taekwondocular hayran bıraktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Minik taekwondocular hayran bıraktı


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin il geneli 130 kız, 110 erkek toplam 240 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen “Taekwondo Minikler İl Birinciliği” sona erdi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilciliği 2024 faaliyet programında yer alan ve 28-30 Haziran tarihleri arasında il geneli 240 sporcunun katılımıyla Toroslar Mersinli Ahmet Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Türkiye Taekwondo Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Doğan, müsabaka hakemleri ve antrenörler tarafından verildi.

Turnuvanın 27 kg bayanlar Kategorisinde birinci Esmanur Geyik, 30 kg bayanlar da Hiranur Civelek, 33 kg bayanlar da Cennet Akalp, 36 kg bayanlar da Tudem Azerya Uzunboy, 40 kg bayanlar da Ayşe Kırpık, 45 kg bayanlar da Zeynep Kübra Turhan, 50 kg bayanlar da Beren Su Sürmelioğlu, 57 kg bayanlar da Elif Yetkin, + 57 kg bayanlar da Elvin Yalın birinci oldu.

Yine turnuvada 27 kg erkekler kategorisinde Mehmet Enes Akalp, 30 kg erkekler de Eren Gürdal, 33 kg erkekler de Deniz Kayra Gümüş, 36 kg erkekler de Ali Berk Köksal, 40 kg erkekler de Aras Tayfun Üçar, 45 kg erkekler de Mehmet Eymen Aksoy, 50 kg erkekler de Ahmet Furkan Kurtağzı, 57 kg erkekler de Umut Mert Yaşa, + 57 kg erkekler de de Yusuf Demir birinci oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA