Gençler, Mersin kamplarında buluşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençler, Mersin kamplarında buluşuyor


 

Mersin Gençlik Kampları Türkiye’nin dört bir yanından gençleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak 20. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kamplarında toplam 634 kişi ağırlandı.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Gençlik kampları sezon açılışı ile Mersin’de ki tesisler adeta dolup taşıyor. Mersin'in Silifke ilçesinde Gençlik Kampları Türkiye’nin dört bir yanından gençleri ağırlıyor.

Tüm hizmetlerin ücretsiz sunulduğu kaplarda gençlerin birbirlerini tanıyarak, kaynaşması sağlanırken boş zamanlarını, tatillerini en aktif, dinamik bir şekilde değerlendirmelerine de imkan tanınıyor. Kamplarda spor yaparak, atölye çalışmalarına katılan gençler, çeşitli projeleri hayata geçirerek sosyal, kültürel, sportif, eğitsel çalışmalarla önemli deneyimler kazanıyor.

 

MAVİ DENİZ GENÇLİK KAMPI SONA ERDİ

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 24-29 Haziran tarihleri arasında Türkiye geneli 12-13 yaş aralığındaki erkek kampçıyı kapsayan “20. Dönem Mavi Deniz Gençlik Kampı” sona erdi.

Silifke Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampında gerçekleştirilen buluşma 245, Altuğ Verdi Gençlik Kampı ise 389 kişinin katılımıyla düzenlendi.

Erkek kampında 14-15 yaş gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında deniz etkinliği, kitap okuma istasyonu, spor turnuvaları, zeka oyunları, halk oyunları, işaret dili, maneviyat istasyonu, gezi etkinliği, el sanatları atölyeleri, tiyatro istasyonu, film gösterileri ve bisiklet etkinlikleri "Bir Kardeşlik İklimi" sloganıyla unutamayacakları anlar yaşatıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA