Mersinli sultanlar Türkiye 2’incisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli sultanlar Türkiye 2’incisi


 

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerinde Fenerbahçe ile karşılayan Mersin Volgem Spor, 3-2 yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerin tamamlandı. Turnuvanın öne çıkan takımlarından olan Mersin Volgem Spor, finalde Fenerbahçe’ye 3-2 yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

Turnuva kupa ve madalyalar, Mersin Volgem Spor ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan final karşılaşmasının ardından yapılan törenle sahiplerini buldu. Karşılaşmaları TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Konya Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk tribünden takip etti. Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası Finallerini üçüncü sırada tamamlayan Eczacıbaşı takımına madalyalarını ve kupasını; Karaman Voleybol İl Temsilcisi Nejdet Ünlütürk ve Hatay Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Kemal Söner takdim etti.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Mersin Volgem Spor takımına madalyalarını ve kupasını; Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman ve MHGK Genel Sekreteri Meral Taşpınar takdim etti.

Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe takımına madalyalarını ve kupasını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk takdim etti.

 

TEBRİKLER

Mersin Volgem Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Geleceğe Smaç Mersin Kampüsümüz Türkiye 2.si! Mersin Kampüsümüz final müsabakasında Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olarak Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı 2. sırada tamamladı. Bu gurur dolu başarı için küçük kız takımımızı ve teknik ekibi tebrik ederiz. Daha nice başarılarda bir araya gelmek üzere” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA