Erdemli’de heyecan dorukta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de heyecan dorukta


 

Mersin’in Erdemli İlçesinde eski köy ve mahalle takımlarının katılımıyla bu yıl 19.’si gerçekleştirilen Erdemli Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla sürüyor.

HÜSEYİN YILDIZ

 

Mersin’in Erdemli İlçesinde eski köy ve mahalle takımlarının katılımıyla bu yıl 19.'su gerçekleştirilen Erdemli Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla sürüyor. 10 gurupta 48 takımın katıldığı turnuva yoğun izleyici desteği ile renkli görüntülere sahne oluyor. Turnuvanın ilk hafta karşılaşmalarında sürpriz sonuçlarda ortaya çıktı.

 

KARAKEŞLİ'DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Öte yandan turnuvada 2 kez finalde kupayı elinden kaçıran Karakeşli'de hedef şampiyonluk. Takımın Teknik Direktörü Hikmet Yüğlük, centilmence bir turnuva dilediklerini, en büyük hedefin ise futbola ve Mersin futboluna yeni isimler kazandırmak olduğunu söyledi.

Guruplara galibiyetle başladıklarını ifade eden Yüğlük, "Turnuvaya güzel hazırlandık. Yoğun bir çalışma tempomuz oldu. Takımımızla, muhtarımızla, halkımızla birlik ve beraberlik içinde turnuvadaki yerimizi aldık. Gözümüzü finale diktik. Mücadelemizi finale kadar centilmenlik içinde sürdürmeyi amaçlıyoruz" dedi.

 

KOLAY MAÇ YOK!

Turnuvadaki futbol kalitesinin bu yıl katlanarak arttığına değinen Yüğlük, "Bu yıl ki turnuvada ilk maçlarda da gördüğümüz kadarıyla tüm takımlar çok kaliteli bir futbol ortaya koyuyorlar. Sürprizler olduğunu görüyoruz. Bu yıl ayrı bir heyecan olduğunu görüyoruz. Bana kalırsa kolay maç yok. Bu arada tabi ki turnuvada yeni ve iyi oyuncular ortaya çıkacak. Turnuvada yeni yeni keşfedilecek. Bu sporcuların Erdemli'ye, Mersin'e kazandırılması en büyük beklentimiz. Turnuvanın spora olan katkısı burada ortaya çıkacak. Hangi takımda oynadıkları önemli değil yeni futbolcuların keşfedilmesini önemsiyoruz" diye konuştu.

Kolay takım, kolay puan olmadığını bildiklerini dile getiren Hikmet Yüğlük, şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını, tüm takımlara başarı dilediklerini de kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA