Yenişehir Basketbol ile çok özel | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Basketbol ile çok özel


 

2023/2024 Türkiye Basketbol Turnuvasında final oynayarak Türkiye 2.si olan Yenişehir Spor Kulübü başarılarına yenilerini katmakta iddialı…

SUAT ÖZDAL

 

2023/2024 Türkiye Basketbol alt yapılarda yerel liglerde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen Sokaklar Bizim Türkiye 3x3 Sokak Basketbol Şampiyonasında 7 bölgede 162 takımın yer aldığı turnuvada final oynayarak Türkiye 2.si olan Yenişehir Spor Kulübü Antrenörü Ramazan Ratip Yücer ile çok özel bir söyleşi gerçekleştirdik.

 

TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDULAR

Türkiye'de dördüncüsü düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Gençlik Spor ve Basketbol Federasyonu Başkanlığı Sokaklar Bizim 3 x 3 Basketbol Gençlik Kupası'nda toplamda 7 bölgede 25-30 Haziran arasında 162 takım turnuvaya katıldığını anımsatan Yücer, “Kulübümüz Yenişehir Basketbolunda aralarında bulunduğu Akdeniz Bölge Şampiyonasında Isparta'da finale adını yazdırarak 6-8 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta düzenlenen Türkiye Finalleri Şampiyonasında oynanan maçlar sonrası Adanaspor ile Yenişehir Basketbol Spor Kulübü final oynadı ve kulübümüz Türkiye ikincisi olarak tarih adını yazdırdı” dedi.

 

‘AMACIMIZ BASKETBOL SPORUNU SEVDİRMEK’

Ramazan Yücer “Kulübümüzün yüzlerce sporcu yetiştirerek gerek altyapılarda gerek A takım seviyelerinde Türkiye'de başarılara imza atmıştır. Bu sene hedefimiz tüm kategorilerde ilk dörde girmektir. Amacımız basketbol sporunu sevdirmek, kötü alışkanlıklardan kurtarmak başarılı ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek” diye konuştu.

 

‘GENÇLERİMİZİN ÖNÜNE AÇMAK İSTİYORUZ’

Antrenör Ramazan Yücer “Her sen olduğu gibi bu senede A takımımız büyük erkeklerde finallere çıkarak 3 Lig EBBL Bölgesel Ligi’ni hedefleyip gençlerimizin önüne açmak istiyoruz. Mersin'de bu şehrin gençleri neden üst liglerde olmasın, oyuncularımız olmasın buradan diğer üst lig kulüplerine sesleniyorum. Bizim gibi kulüplere hiçbir zaman elinizde iyi oyuncular var mı diye neden sormuyorlar. Elimizde altyapılarda yetişen çok iyi oyuncular var ve bu iyi oyuncularımızı üst liglere taşımak istiyoruz. Mersin'de başarılı gençler ve kulüpler var bunlarla ilgili çalışmaların yapılmasını basketbola faydamızın olmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

‘KULÜPLERİN DESTEĞE DE İHTİYACI VAR’

Mersin'de çok iyi yetiştirici antrenörler bulunduğunu söyleyen Antrenör Ramazan Yücer, “Bununla ilgili kulüplerin desteğe de ihtiyacı vardır. Desteklerini esirgemeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ve Mersin İl Gençlik Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür ediyorum. Spora ve sporcuya kulüplere her zaman destek verilmesini istiyoruz. Bildiğiniz üzere bu sene Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Süper lig'de erkeklerde mücadele edecektir. Mersin MSK kulübüne başarılar diliyoruz ve bu kulübe oyuncu katkısında bulunmayı çok isteriz, Neden Mersin'de gençlerin kendi şehrinin kendi kulübünde birer oyuncusu bulunmasın. Mersin'in spora ve sporcuya ihtiyacı var haydi gelin el ele verip bu yükü hafifletelim güzel şeyler yapalım şimdiden 2024-2025 sezonunda Mersin’imizi temsil eden her kulübe başarılar dilerim” diyerek konuşmasını bitirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA