Başkan Ceylan ‘Ezberleri bozacağız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Ceylan ‘Ezberleri bozacağız’


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Musa Ceylan, tanışma ve bilgilendirme ziyaretlerini sürdürüyor. Ceylan  “Ezberleri bozacağız. Çok daha kapsamlı çalışmalar yapacağız” dedi.

Ceylan beraberinde,  Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerinden Bahşende Diren ile birlikte Tarsus Medya Mensupları Derneğini (MEDYAD) ziyaret etti. Burada başkan Okan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri Ferhat Günaştı ile Yakup Boncuk’a çalışmaları hakkında bilgi veren  Ceylan “Kent Konseyi olarak herkesi kucaklıyoruz. Daha önceki çalışmaların aksine ezberleri bozacak ve kentin her sorununu  ele alacak, çözüm yolları arayacak  bir çalışma içindeyiz. Yeni seçilen arkadaşlarımızla sık sık bir araya gelerek ve değişik alanlarda komisyonlar kurarak kentimizin tüm sorunlarının çözümü için belediye ile el ele vererek ve Belediyemizden destek alarak çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

MEDYAD Başkanı Çalışkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın olarak Kent Konseyi'nin çalışmalarına katkı sunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA