Mersin’den giden gidene! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den giden gidene!


 

Yönetim krizi yaşanan Yeni Mersin İdman Yurdu’nda giden gidene! Son olarak kaptan kaleci Serhat Güzel de takımdan ayrıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda ki yönetim krizi derinleşirken, takımdan kopuşlar devam ediyor.

aklaşan yeni sezon için hazırlık beklenirken Başkan Metin Saltık’ın istifası ile deprem yaşandı! Endişe veren gidişat, “Mersin çöküyor mu? Sonun başlangıcı mı yaşanıyor” yorumlarını gündeme getirdi

 

TAKIM ORTADA MI KALDI?

Ligin bitimine 2 hafta apar topar takımın başına getirilen Teknik Direktör Adem Çağlan, Kastamonuspor ile anlaşarak kentten ayrılırken kopuş krizi yöneticilere sıçradı.

Murat Altındere ve Halit Şimşek başta olmak üzere yöneticiler bir bir takımdan ayrılırken belirsizlik ortamı takımda da erimeye neden oluyor. 

Şuana kadar takımdan sözleşmesi biten 3 futbolcu kulüpten ayrılırken, son olarak 2025’e kadar sözleşmesi olan takımın bel kemiği olan golcü Fuat Bavuk’un Van Spor’a transfer olması camiada sinirleri gerdi.

Ancak Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın gidişi ile camiada gerilim tavan yaptı. Başkanın istifası ile yaklaşık 7 yıldır takımda olan kaptan Sertaç Güzel’de takımdan ayrıldığını duyurdu.

İçelspor ile Süper Amatör Ligde başlayan ve 2.ligde sonlanan hikayenin baş kahramanı olan Mersinli sporcu Güzel’in, takımda tutulamaması kentte büyük tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA