Ücretsiz tercih danışmanlığı günleri sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ücretsiz tercih danışmanlığı günleri sona erdi


 

Silifke Belediyesi tarafından üniversite tercihi yapacak öğrencilere özel, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen ‘Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Günleri’ sona erdi.

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nde Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Günleri’ne katılan öğrenci ve öğretmenleri ziyaret ederek, başarı ve kolaylıklar diledi.

Tercih Danışma Günleri kapsamında üniversite adaylarına, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru yapabilmeleri için rehber öğretmenler tarafından bilgiler verildi.

 

‘GENÇLERİMİZİ HER ALANDA DESTEKLİYOR VE ÖNEMSİYORUZ’

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nde Ücretsiz Tercih Danışmanlığı Günleri’ne katılan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizi ve gençlerimizi her alanda önemsiyoruz. Silifke Belediyesi olarak düzenlediğimiz ücretsiz tercih danışmanlığı kapsamında adaylarımız, üniversiteler, bölümler ve seçeceği meslekler hakkında merak ettikleri soruların tüm cevabını bulabilme imkânına kavuştular. Adaylarımızın hepsine başarılar diliyor, hayallerinin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Tercih konusunda gençlerimize yön veren rehber öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Gençlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir tercih dönemi yaşadık.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA