Endüstri dijital farkındalık ve dönüşüm peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Endüstri dijital farkındalık ve dönüşüm peşinde


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Girişim Limanı’nda TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekli “Endüstride Dijital Farkındalık ve Dönüşüm Eğitimi” gerçekleşti

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında düzenlenen "Endüstride Dijital Farkındalık ve Dönüşüm Eğitimi", üniversite Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde başarıyla gerçekleşti.

Eğitimin birinci günü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin'in katılımı ve Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gürbüz Çomak'ın açış konuşmasıyla başladı. Şehir içi ve dışından gelen katılımcılar, eğitim boyunca birbirinden değerli uzmanların eğitimlerine katılma fırsatı buldular.

Eğitim süresince Dr. Öğr. Üyesi Asena Ayça Özdemir tarafından "Veri Analizi" eğitimi, Üniversite Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Işıker tarafından "Sensörler ve Çıktılarının Depolanması, Durum ve Kontrol İçin Algoritma Oluşturma" eğitimi verildi. Ayrıca Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Caner Özdemir, "Sensör Sistem Entegrasyonu İçin Donanım ve Yazılımlar" konusunu ele aldı. Eğitimin son bölümünde ise Dr. Öğr. Üyesi Gürbüz Çomak, "Tasarım, Setup Kurulumu ve Operasyon" konulu workshop ile katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Dört gün süren eğitim, katılımcılara endüstride dijital dönüşüm konularında derinlemesine bilgi sağlayarak, dijital farkındalığın artırılmasına ve uygulama becerilerinin gelişimine katkı sağladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA