Kırmızı Lacivertliler kümeye demir attı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kırmızı Lacivertliler kümeye demir attı


 

TFF 2. Lig 4. hafta maçında evinde taraftarının önünde Yeni Mersin İdman Yurdu rakibi Erbaspor’a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı Lacivertli ekip arka arkaya 4. mağlubiyeti alarak taraftarını hüsrana uğrattı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Kırmızı grup 4. hafta karşılaşmasında Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarının önünde rakibi Erbaspor’a 1-0 mağlup oldu.  Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta hava ve saha şartları olumsuz olsa da forma için savaşmayan oyunculara taraftarlardan büyük tepki geldi. Kırmızı Lacivertli ekip aldığı seri mağlubiyetler ile ligin başında küme hattına demir attı. Maça iyi başlayan taraf Erbaspor oldu. Yeni MİY’e karşı etkili bir oyun sergileyerek maçta dakika 32’de Abdullah Aydın ile golü bularak 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında golden sonra daha dengeli geçti ve ilk yarı bu skorla bitti.

Kırmızı Lacivertli ekip maçın devamında oyun üstünlüğünü eline almadığı gibi maçın kalan dakikalarında sergilediği etkisiz oyun gözlerlerden kaçmadı. Maçın ikinci yarısında konuk takım takım Erbaspor’un daha etkili bir oyun sergilemesi Yeni Mersin İdman Yurdu’nun kötü oyunuyla birleşince hiçbir çaba maçı döndürmeye yeterli olmadı ve maç 1-0 skorla Erbaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Yeni Mersin İdman Yurdu ligde aldığı 4 mağlubiyet ile -6 averaj ve 0 puan ile 17. sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA