Mersin, Avrupa Spor Haftası’na hazır | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin, Avrupa Spor Haftası’na hazır


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde her yıl geleneksel olarak organize edilen Avrupa Spor Haftası başlıyor.

Haber Merkezi

 

Spor bilincini artırmayı hedefleyen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Avrupa Spor Haftası" Mersin'de de çeşitli sportif etkinliklerle kutlanacak.

23-30 Eylül tarihleri arasında Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde organize edilecek olan "Avrupa Spor Haftası" kapsamında Yoga, Plates, Taekwondo, Masa Tenisi, Bilek Güreşi, Tenis, Badminton ve Özel Sporcular Cimnastik etkinlikleri ile sporun ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekilecek.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, "23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası kapsamında İl Müdürlüğümüz ile Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek olan etkinliklerle Sporu, yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline getirmek ve her bireyin hayatında aktif bir rol oynamasını sağlamayı amaçlamaktayız. Birbirinden farklı branşlarda düzenleyeceğimiz etkinliklerle vatandaşlarımızı sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Tüm halkımızı 23-30 Eylül Avrupa Spor Haftası boyunca yapılacak olan etkinliklerimize katılmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA