Göksun Öz, Erdemli’de incelemelerde bulundu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Göksun Öz, Erdemli’de incelemelerde bulundu


 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Erdemli İlçe Müdürlüğü bünyesindeki tesislerde incelemelerde bulundu.

Erdemli İlçe Müdürü Ferhat Keskin'den ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Göksun Öz, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri ve öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Erdemli İlçe Müdürü Ferhat Keskin ve Yurt ve İdare Şube Müdürü Erhan Karaoğlan ile birlikte ilk olarak Erdemli Öğrenci Yurdunu ziyaret eden İl Müdürü Göksun Öz, barınma hizmetinden faydalanan öğrencilerle sohbet ederek yurtta incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Öz daha sonra sırasıyla Erdemli Spor Salonu, Futbol Sahası ve Halı sahada incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müdürü Ferhat Keskin'den bilgi aldı. Mersin Süper Amatör Liginde mücadele eden Erdemli Limon Spor Başkanı Vehbi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcularıyla biraraya gelen Öz, Yeni sezonda Erdemli Limon Spor Kulübüne başarı dileklerinde bulundu.

İl Müdürü Öz daha sonra Avrupa’nın en büyük Atıcılık Tesisi olma özelliğine sahip olan Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Olimpik Atıcılık Kompleksini ve Hatayspor için yapılan tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA