Sokağı kapatan site kendine bahçe yaptı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sokağı kapatan site kendine bahçe yaptı!


 

HEDİYE EROĞLU  

 

Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde kaldırım ve sokak işgali akıl almaz boyutlara ulaşmaya devam ediyor. Son olarak Mersin’in merkez Mezitli ilçesinde Evyap Sitesi’nin 41015 nolu sokağı kapatarak kendine bahçe yaptığı ortaya çıktı! Defalarca dilekçe vermesine rağmen belediyeyi işlem yapmamakla eleştiren İstiklal Mahallesi Muhtar Yasemin Demiralp, yetkilileri göreve çağırdı.

 

“BELEDİYENİZ TARAFINDAN HİÇBİR YASAL İŞLEM YAPILMADIĞI GİBİ İMARLI YOLDA HALKA AÇILMAMIŞTIR”

Muhtar Yasemin Demiralp, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e yönelik belediyeye verdiği son dilekçede, imarlı yolun açılmasını isteyerek, “Yıllar öncesi 41015 sokak trafiğe açık kullanılırken, Evyap Sitesi 41015 imarlı sokağı 41013 ve Fatih Sultan Mehmet Caddesiyle kesişen 2 tarafı kapatarak yasalara aykırı bir şekilde halka açık olan imarlı devletin yolunu Evyap sitesi bahçe yaparak yıllarca 41015 sokağı kullanmışlardır. Bu söz konusu olan 41015 imarlı sokakla ilgili daha önce şikayetler olmasına rağmen Belediyeniz tarafından hiçbir yasal işlem yapılmadığı gibi imarlı yolda halka açılmamıştır.

 

“BELEDİYENİZ TARAFINDAN İMARLI YOLUN HALEN AÇILMAMASI HALKI MAĞDUR ETMEKTEDİR”

Halk tarafından 2024 Ağustos ayında da Belediyenize imarlı yolun açılması için talepte bulunulmuş ise de ancak belediyeniz tarafından imarlı yolun halen açılmaması halkı mağdur etmektedir.

Belediyelerin olmazsa olmazı olan imar uygulamasının İstiklal mahallesi 41015 sokağın üzerinde de uygulanması gerekmektedir. Bu nedenle iki tarafı kapatılan imarlı yolun 41015 sokağın imar yasasına göre 41013 ve Fatih Sultan Mehmet caddesine açılarak halkın hizmetine sunulmasını talep ederim.

Belediyeniz tarafından imarla ilgili yasanın uygulanıp, 2 tarafı da kapatılmış olan 41015 sokağın halka açılması ve ayrıca Evyap sitesi yasaları hiçe sayarak imarlı yolu kapatıp, yıllarca bu yolu otopark olarak kullandıkları için gereğinin yapılasını emir ve müsaadelerinize saygılarımla arz ederim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA