Tarsus Belediyesi’nden kadınlara güç veren ziyaretler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediyesi’nden kadınlara güç veren ziyaretler


 

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Tarsus Belediyesi Her Zaman Yanınızda, Birlikte Güçlüyüz" sloganıyla başlatılan ev ziyaretlerinin ilki, Mithatpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi başlattığı ziyaretlerde kadınlarla bir araya geliyor,yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki bağları güçlendiriyor.Ziyaretler kapsamında, kadınların sorunları, talepleri ve istekleri sosyal çalışmacı ve sosyologlar eşliğinde dinleniyor. Ayrıca, Tarsus Belediyesi yetkilileri sunduğu sağlık, sosyal yardımlar, eğitim olanakları ve istihdam destekleri gibi geniş kapsamlı hizmetlerle ilgili de detaylı bilgilendirme sağladı.

 

ZİYARETLER BAŞKA MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Kadınlar, bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyenin gösterdiği ilgi ve desteğin kendilerini güçlendirdiğini ifade ettiler. Tarsus Belediyesi proje kapsamında yapılan ziyaretin Tarsus’un diğer mahallelerinde de devam edeceği kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA