Mersin ekipleri sezonu açıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri sezonu açıyor


 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonu heyecanı başlıyor. Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin ligin ilk maçında İstanbul deplasmanında Emlak Konuta konuk olurken İlkem Yapı Tarsus Spor ise evinde Galatasaray’ı ağırlayacak.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin sezonu deplasmanda açıyor. İspanyol koç Víctor Lapeña yönetiminde sezon öncesi güzel bir kamp geçiren Çukurova ekibi oynadığı hazırlık maçlarında aldığı galibiyetler ile taraftarlara Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde oynayacağı lig maçları için güzel mesajlar verdi. Çukurova ekibinin en son ev sahibi olarak düzenlediği Çukurova Cup’da turnuvasında şampiyon olarak tamamlaması lig öncesi taraftarı mutlu etti. Hazırlık çalışmaları kapsamında parkeye 3 oyuncusu eksik giren Çukurova Basketbol Kulübü Eurolig’de ki ilk maçına tam kadro çıkacak. Hafta sonu oynayacağı sezonun ilk maçı için İspanyol koç Víctor Lapeña yönetiminde çalışmalarına devam eden ÇBK Mersin 29 Eylül Pazar Günü saat 15.00’da deplasmanda Emlak Konuta konuk oluyor. Başakşehir Spor Kompleksinde oynanacak Çukurova ekibinin maçını YouTube TBF TV ve TRT Spor Yıldız’da canlı yayınlanacak.

 

TARSUS EVİNDE ASLANI AĞIRLIYOR

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden bir diğer temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus Spor sezonun açılış maçında evinde Galatasaray Çağdaş Faktoring’i ağırlayacak. Sezon öncesi güzel bir kamp geçiren Tarsus ekibi sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor. Sezon öncesi hazırlık kampı kapsamında katıldığı 5. Orman Cup turnuvasında şampiyon olan İlkem Yapı Tarsusspor lig öncesi olumlu mesajlar verdi.

İlkem Yapı Tarsus Spor 28 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Servet Tazegül Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlayacak maç ise YouTube TBF TV’den canlı yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA