Süper Amatör’de 2. hafta heyecanı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör’de 2. hafta heyecanı


 

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubu’nda heyecan nefes kesiyor. Bu sezon 24 takımın mücadele edeceği Mersin Süper Amatör Ligi’nde hafta sonu oynanacak 2. hafta maçlarını taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Süper Amatörde 2024/2025 sezonunda 24 takımın yarıştığı lig heyecanı başladı. Amatör ligde 2. hafta maçları 28-29 Eylül’de oynanacak. Amatör futbolun zirvesi olan ve takımlar son ana kadar muhteşem mücadele gösterdiği ligde takımlar şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele edecek.

 

A GRUBUNDA 2 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ

Süper Amatör A grubu açılış maçı 29 Eylülde saat 14.00’da Erdemli Limonspor ile İdman Yurdu 1923 Spor ile Erdemli İlçe stadında karşılaşacak. Mersin’de futbol şölenin başladığı Amatör ligde haftanın diğer maçları ise şu şekilde; Akdeniz Belediyespor ile Akdeniz Zirvespor saat 16.00’da Seyfi Ali Türkoğlu stadında oynayacak. Erdemli Belediyespor ile Mersin Orman Spor ile saat 16.00’da Erdemli İlçe stadında karşılaşacak. Ligin ilk haftasında maça çıkmayan Taşucuspor ise evinde Mersin Demirspor ile Taşucu sahasında saat 16.00’da oynayacak. A grubunda günün son maçında Mersin Galataspor ile Mut İdman Yurdu Belediyespor saat 16.30’da Toroslar Suni Çim sahasında karşılaşacak. Ligden çekildiğini açıklayan Mersin 33 FK ve Anamur Muzspor ise hükmen mağlup sayılacak.

 

GÖZLER B GRUBU’NDA

Süper Amatör B grubu’nda açılış maçı 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’da Erdemlispor ile Silifke İdman Yurdu Erdemli İlçe stadında karşılaşacak. İlk hafta oynadıkları maçlarda rakipleri karşısında farklı kazanan 2 ekibin maçını taraftarlar sabırsızlıkla bekliyor.

Süper Amatör B grubunda diğer maçlar ise 22 Eylül Pazar günü oynanacak. Binevlerspor ile Akdeniz gücü saat 16.00’da Çopurlu stadında oynayacak. Tarsusgücü ile Atakent Gençlerbirliği saat 16’00’da 100. Yıl Faruk Sodan sahasında karşılaşacak. İçel Yolspor ile Mersin Camspor saat 16’00’da Seyfi Ali Türkoğlu stadında oynayacak. Bozyazı Belediyespor ile Karacailyas Veteranlarspor saat 16.00’da Bozyazı Gürsel Kavun stadında karşılaşacak. B Grubu’nda günün son maçında ise İdman Yurdu 1925 Spor ile Kuvayi Milliyespor Toroslar Suni Çim sahasında saat 18.30’da karşılaşacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA