8. kattan düşen vinç tamircisi hayatını kaybetti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

8. kattan düşen vinç tamircisi hayatını kaybetti


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde 8. katta yük çekme vincini monte eden tamirci, dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 8. katta yük çekme vincini monte eden tamirci, dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Koyuncu Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerindeki bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, inşaatın 8. katında motor tamiri servisinde çalışan Öner S. (28), yük çekme vincini monte etmeye başladı. Bu sırada diğer işçiler de kalıp sökme işine geçti. Bir işçinin kalıpların sökülmesi için vurmasıyla Öner S. dengesini kaybedip aşağı düştü. Olayı görenler durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin çevre güvenliği almasının ardından olay yerinde inceleme yapıldı. Polis ve savcının incelemesinin ardından şahsın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA