Mansur Yavaş Mersin’de temaslarda bulundu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mansur Yavaş Mersin’de temaslarda bulundu


 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dizi programa katılmak ve ziyaretlerde bunmak için geldiği Mersin’de “İhtiyaçlar neredeyse bütçeyi oraya harcadığınızda halk karşılığını veriyor” dedi.

BURCU KAYA

 

Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Mersin'e gelen Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak 1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nin açılışına katılarak, CHP Mut İlçe Örgütü binasında partilileri ve Mut Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Yavaş ve beraberindeki heyet ile daha sonra Silifke Belediyesini ziyaret etti.

Yavaş, Başkan Turgut'u ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında iki başkan, belediyecilik hizmetleri ve yerel yönetimler arasındaki iş birliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Turgut, "Mansur Başkan'ımıza çok teşekkür ediyorum. O kadar yoğun programı içerisinde bizleri ziyaret etti. Tüm Silifke halkımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Takdirle kendisini takip ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

 

“SİLİFKE’Yİ DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE HEP BERABER TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Yavaş ise öncelikle Başkan Turgut'a hayırlı olsun temennilerini iletti. Turgut'un Silifke'de önemli bir seçim başarısı elde ettiğine dikkati çeken Yavaş, şunları söyledi: “Birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlere hep beraber kavuşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın bizlere olan desteği ve güveni var olduğu sürece, başkanımızla birlikte Silifke'mizi ve ülkemizi, daha yaşanabilir ve daha güzel bir geleceğe hep beraber taşıyacağız. Başkanımız gerçekten çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip. Şahsına ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyor, bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz."

Ziyaretin ardından Turgut ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Arslan, Yavaş'a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

MANSUR YAVAŞ, TARSUS’A DA GİTTİ

Yavaş ve beraberindeki heyet daha sonra CHP Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Mansur Yavaş, İl Başkanı Koral Ömür ve il yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek Tarsus’a geçti. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı ziyaret eden Yavaş, istişarelerde bulundu.

 

MANSUR YAVAŞ’A CHP’Lİ BAŞKANLAR EŞLİK ETTİ

Daha sonra Ankara’da görev yapan CHP İlçe Belediye Başkanları ile birlikte, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca; Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis  Başkanvekili Ertan Işık, Keçiören Belediyesi Başkanvekili Atilla Çelik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri de yer aldı.

 

“İHTİYAÇLAR NEREDEYSE BÜTÇEYİ ORAYA HARCADIĞINIZDA HALK KARŞILIĞINI VERİYOR”

Kendisinin 2019 seçimlerinde ‘bereket’ ve ‘huzur’ kavramlarını slogan olarak kullandığını hatırlatan ve seçildikten sonra da bu anlayış ile Ankaralılara hizmet sunduğunu belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, halkın gerçek hizmet üretenleri artık gördüğünü söyledi. Yavaş, “Bizler de 5 yıl boyunca hiç kimseyi ayırmadan çalıştık. ‘Kimseyi ayırmamalıyız’ dedik ve bunun da karşılığı belediye sayımızın 3’ten 16’ya çıkmasıyla oy oranımızın yüzde 60’lara çıkmasıyla ortaya çıktı. Çünkü malum Türk siyasi hayatında gerek sizin yakaladığınız başarı, aldığınız oy oranı, gerek Ankara’daki oy oranı pek rastlanmış bir hadise değil. Herkes ‘Bu iş nasıl oldu?’ diye soruyor. Bunun sebebi kimseyi ayırmamak. İhtiyaçlar neredeyse bütçeyi oraya harcadığınızda halk karşılığını veriyor” dedi.

 

“İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ OLDUĞU ZAMAN TÜRKİYE’YE HUZUR İÇERİSİNDE GÜZEL GÜNLER GELİR”

CHP’li belediyeler tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışmalar ile genel seçimde vatandaşların artık değişimi tercih edeceklerine inandığını vurgulayan Yavaş, “Bu yaptığımız çalışmalar sonucunda bende en kısa zamanda yapılacak seçimler sonucu artık Türkiye’nin artık, o korku siyasetin hakim olmayacağı ve belediyelerdeki yapılan bu çalışmalar nedeniyle ‘Biz boşuna korkmuşuz, Bakın belediyeyi değiştirdik, hem huzur geldi, hem rahatladık ve hizmet gördük. Devletin sosyal devlet olduğunu yeniden hatırladık. Aslında olması gereken buydu’ deyip bir değişimi gerçekleştireceğine inanıyorum. Bizler bunun sadece yolcusuyuz ya da yol gösterenleriyiz. Türkiye’de iktidar değişikliği olduğu zaman da, inşallah sistemin de tabii değişmesiyle, Türkiye’ye tekrar huzur içerisinde güzel günleri gelir” diye konuştu.

 

“VATANDAŞLARIMIZ BİZE KIYASLANMA İMKANI TANISINLAR”

Vatandaşların kıyas yapabilmeleri için kendilerine imkan tanımalarını istediğini dile getiren Yavaş “Hesap veren şeffaf bir iktidar ortaya çıkarsa işte o zaman da aradaki farkı, bu belediyelerde yaptığı kıyas gibi yapma imkanları bulacaklar. Ben milletimizden bunu istiyorum. Bize kıyas yapacakları bir imkan tanıdıklarında aradaki farkı mutlaka görecekler ve Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yönetiminde olan her yerdeki mutlu olan vatandaş, Türkiye’de de tümüyle mutlu olan vatandaş haline gelecektir. Bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA