Mersinli Periler parkeye iniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Periler parkeye iniyor


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2024-2025 sezonu heyecanı başladı. ÇBK Mersin ligin ikinci hafta maçında deplasmanda Nesibe Aydın’a konuk olurken Tarsus Spor ise evinde Emlak Konut’u ağırlayacak.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin deplasmana gidiyor. İspanyol koç Víctor Lapeña yönetiminde çıktığı ilk maçta farklı kazanarak taraftarlarını Mutlu eden ÇBK Mersin seri galibiyetler almak ve hedefi olan zirveye bağlı kalmak istiyor.

Koç Víctor Lapeña yönetiminde Nesibe Aydın maçı için hazırlıklarına devam eden ÇBK, 5 Ekim Cumartesi Günü saat 15.00’da rakibine deplasmanda konuk olacak. TOBB ETÜ Spor Salonunda oynanacak Çukurova ekibinin maçını YouTube TBF TV ve TRT Spor Yıldız’da canlı yayınlanacak.

 

TARSUS EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden bir diğer temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus Spor ise ligin ikinci maçında evinde Emlak Konut’u ağırlayacak. Tarsus ekibi ilk hafta Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyet moralleri bozsa da bu hafta evinde kazanmak istiyor. Tarsus Spor da, 5 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Servet Tazegül Spor Salonunda Emlak Konut’u ağırlayacak. Karşılaşma YouTube TBF TV’den canlı yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA