MSK’dan, Müdür Öz’e ziyareti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK’dan, Müdür Öz’e ziyareti


 

Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Süper Ligi temsilcilerimizden Mersin Spor Kulübü (MSK) yönetimi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi

 

Mersin Spor Kulübü (MSK) As Başkanı Doğukan Uyan, Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Üstündağ, Yöneticileri Buğra Yıldız ve Can Yıldızoğlu, Genel Menajer Tolga Köklen ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın ile birlikte Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Göksun Öz’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Göksun Öz, Türkiye Basketbol Federasyonu Basketbol Süper Ligi'nde kenti temsil edecek olan Mersin Spor Kulübü yöneticileri ve Daire Başkanı Emrullah Taşkın'a, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA