Dev sahte alkol operasyonu


 

Mersin’de yılbaşı gecesi sahte alkol tüketen 40 yaşındaki Yusuf Ünlü’nün ölümü gözleri bir kez daha kaçakçılığa çevirirken 81 ilde sahte içki operasyonu düzenlendi. Operasyonda 50 bin 105 litre sahte alkol ele geçirildi, 46 şüphelinin yakalandı.

Haber Merkezi

 

Mersin'de yılbaşı gecesi sahte alkol tüketen 40 yaşındaki Yusuf Ünlü’nün ölümü gözleri bir kez daha kaçakçılığa çevirirken son bir haftada sahte alkol imalatçılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen 'Çengel-16' operasyonlarında 50 bin 105 litre sahte alkol ve etil alkol ele geçirildi.

Operasyonların detaylarını paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 46 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sahte içki imalatçılarına karşı mücadelede halkın desteğinin önemli olduğunu belirterek, vatandaşlardan şüpheli durumları bildirmelerini istedi.

Jandarma tarafından yürütülen "Çengel-16" operasyonunda 38 bin 322 litre sahte alkol, 11 bin 783 litre etil alkol ve 4 bin adet sahte bandrol ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 4 yasa dışı imalathanenin deşifre edildiğini, 46 şüpheli hakkında işlem yapıldığını kaydetti.

Paylaşımında operasyona ait görüntülere de yer veren Bakan Yerlikaya, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıkları ve jandarma ekiplerini tebrik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA