Hisarcıklıoğlu kente geldi ama TOBB Mersin’i görmedi!


 

TOBB, zirai don nedeniyle çiftçilerin banka borçlarının faizsiz ertelenmesini istedi. Ancak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun kente geldiği gün yapılan açıklamada, “Başta Hatay ili olmak üzere Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerimizde” denilmesi tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) zirai don nedeniyle zarar gören çiftçilerin borçlarının faizsiz ertelenmesi için Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne yazı gönderdi.

Yazıda; “Başta Hatay ili olmak üzere Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerimizde 20.02.2025 ve 24.02.2025 tarihleri arasındaki, gece saatlerinde oluşan zirai dondan dolayı (yer yer -8 dereceye kadar çıkmıştır ) sert çekirdekli meyveler, narenciye, soğan, patates ürünleri ciddi anlamda tamamına yakını hasar görmüştür. Bu kapsamda bahse konu bölgelerde bulunan zirai faaliyetle uğraşan üyelerimizin bankalara (Ziraat Bankası vs.) olan borçlarının faizsiz ertelenmesi ve kredileri limitlerinin arttırılması talep edilmektedir” denildi. Ancak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kente geldiği gün yapılan açıklamada, “Başta Hatay ili olmak üzere Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerimizde” denilmesi tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA