Dikkat: don uyarısı yapıldı!


 

Haber Merkezi

 

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havayla birlikte zirai don hadisesi beklendiği belirtildi. Akdeniz'in iç kesimlerinde 19 Mart Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren beklenen zirai don hadisesinin çarşamba, perşembe ve cuma günleri gece ve sabah saatlerinde orta kuvvette, yer yer kuvvetli olacağı ifade edildi.

Tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticiler başta olmak üzere zirai don tehlikesine karşı 19 Mart Çarşamba günü gece saat 00.00'dan 21 Mart Cuma günü sabah 09.00'a kadar tedbirli ve dikkatli olunması gerektiği kaydedildi.

 

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINAYA DİKKAT

Öte yandan Doğu Akdeniz'de 19 Mart Çarşamba günü kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına uyarısı da yapıldı.

Doğu Akdeniz'de Çarşamba günü 12.00 ila 23.59 saatleri arasında beklenen rüzgarın, kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat, yükseklerinde 80-90 km/saat) beklendiği belirtilerek, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA