Mersin’in puan kaybı lüksü yok


 

Yeni Mersin İdman Yurdu küme düşme hattında hayati önem taşıyan bir maça çıkıyor. Evinde taraftarının desteği ile oynayacağı maçta kazanmaktan başka çaresi olmayan Kırmızı Lacivertli ekipte puan kaybı yaşanması durumunda işler düzelmesi çok zor bir duruma girebilir.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ligde kalmak adına çok önemli bir haftada kazanması durumunda hayatta tutacak bir maça çıkıyor. Küme düşme hattında ki en yakın rakibi Diyabekirspor ile arasında arasında 7 puan fark bulunan Kırmızı Lacivertli ekibin puan kaybına tahammülü yok. Evinde kazanarak rakibinin puan kaybını beklemekten başka çaresi olmayan Yeni MİY’de takım ve şehir bu maça odaklandı. Ligde şuan 14 puan ile 16. sırada bulunan Mersin bu hafta oynayacakları Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Cingöz yönetiminde ilk mağlubiyetini geçen hafta alan Yeni Mersin İdman Yurdu bu hafta kazanarak bu durumu telafi etmek istiyor. Küme düşme hattındaki en ciddi rakibi Diyarbekirspor ise Van zorlu deplasmanına gidiyor. Rakibinin puan kaybetme ihtimalinin yüksek olduğunun farkında olan Mersin ekibi bu motivasyon ile tek hedef galibiyet olarak sahaya çıkacak.

 

“ŞİDDETLİ ŞEKİLDE 3 PUANA İHTİYACIMIZ VAR”

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve rakibinin uzatmalarda bulduğu gol ile sahadan boynu bükük ayrılan kırmızı-lacivertlilerde tek hedef, sahadan galibiyet ile ayrılmak. Takımda herkesin 3 puana odaklandığını söyleyen Teknik Direktör Ahmet Cingöz, “Karacabey maçında futbolun kötü cilvesi bizlerle beraberdi. Umarım bir daha bu tür şeyler yaşamayız. Şiddetli şekilde 3 puana ihtiyacımız var ve bu hafta Beyoğlu maçıyla da bunu sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“BUNDAN SONRA HEDEFİMİZ SERİ GALİBİYETLER”

Futbolcuların da galibiyeti çok istediğine dikkat çeken Cingöz, iyi çalıştıklarını ancak tek eksiğin 3 puan olduğunu vurguladı. Cingöz, “Çok iyi çalışıyoruz. Rakiplerin analizini iyi yapıyoruz. Oyuncular da buna karşılık veriyor. Sadece sonuca dökülmesi gerekiyor. Umarım o da bu hafta başlayacak. Bundan sonra hedefimiz seri galibiyetler” diye konuştu.

 

“TÜM BENLİĞİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ”

Taraftarların takıma desteklerini devam ettirmelerini isteyen Cingöz, puan tablosundaki can sıkıcı görüntüyü en kısa zamanda gidermenin peşinde olduklarını kaydetti. Cingöz, “Taraftarlarımız puan tablosuna baktıklarında, tabii ki endişeye kapılabilirler. Biz de bunu, endişe kısmını görüyoruz. Ama bununla ilgili olağanüstü bir istek ve çalışma içerisindeyiz. Tek düşüncemiz şu an Mersin İdman Yurdu’nu en iyi yere, en çabuk zamanda getirmek. Bundan başka hiçbir düşüncemiz yok. Hedefimiz, kaos bölgesinden bu takımı kurtarmak. Bununla ilgili olarak da iyi çalışıyoruz. Cumartesi günü tüm benliğimizle sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni Mersin İdman Yurdu ile Beyoğlu Yeni Çarşı maçı 22 Mart Cumartesi günü Mersin Stadyumunda saat 14.00’da oynanacak. Maç biletlerini de satışa sunan Kırmızı Lacivertli ekip Maraton altı 50 TL, Batı Kapalıyı ise 75 TL Misafir tribünü ise 50 TL olarak açıkladı.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA