YUSUFCAN GÜDÜK
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta haftanın maçları tamamlanırken üç temsilcimiz de sahadan puan kaybıyla ayrıldı. Alınan sonuçlar hem üst sıralar hem de düşme hattı açısından dikkat çekici oldu.
ERDEMLİ BELEDİYESPOR 3 HAFTADIR KAZANAMIYOR
Erdemli Belediyespor, deplasmanda Şehitkamil Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu ve kötü gidişatını durduramadı.
Üst üste üçüncü maçını da kazanamayan Erdemli ekibi, yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşünü sürdürdü. Bu sonuçla birlikte Erdemli ekibi 9 puanla 10. sıradaki yerinde kaldı. Hücumda üretkenlik sorunu yaşayan ekipte gözler gelecek haftaya çevrilmiş durumda.
MEZİTLİ 33 SPOR KÖTÜ GİDİŞATI DURDURAMADI
Deplasmanda Çınarlı Gençlikspor ile karşılaşan Mezitli 33 Spor, golsüz beraberlik alarak haftayı yalnızca 1 puanla kapattı. Galibiyet hasreti büyüyen Mezitli ekibi, 8 puanla 12. sırada yer alıyor ve küme düşme hattından çıkamıyor. Taraftarlar, takımın bir an önce toparlanmasını bekliyor.
ANAMUR BELEDİYESPOR’DA SERİ MAĞLUBİYET
Haftanın en olumsuz sonuçlarından biri Anamur Belediyespor cephesinde yaşandı.
Son haftalardaki düşüşünü durduramayan Anamur Belediyespor, sahasında Nizipspor’a 3-1 yenilerek üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Sezon başındaki istikrarlı görüntüsünden uzaklaşan Anamur ekibi buna rağmen 11 puanla 6. sıradaki konumunu koruyor. Anamur’da hedef, kaybedilen ivmeyi geri kazanmak ve üst sıralardan kopmamak.