Mersinli öğrenciler Bakan Tekin ile mektuplaştı


 

Mersin Yenişehir 100. Yıl Akkent İlkokulu öğrencilerinin mektubuna cevaben Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den cevap geldi. Bakan Tekin’in mektubunu öğrencilere İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci teslim etti.

Haber Merkezi

 

Mersin’de Yenişehir 100. Yıl Akkent İlkokulu öğrenciler, duygu ve düşüncelerini paylaşmak üzere Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e mektup yazarak bir iletişim köprüsü kurdu. Öğrencilerin mektubunu karşılıksız bırakmayan Bakan Tekin, her bir öğrenciye tek tek hitaben kaleme aldığı cevap mektuplarını okula gönderdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Bakanı Yusuf Tekin'in bu özel mektuplarını öğrencilere bizzat ulaştırdı. Sınıf öğretmenleri tarafından okunan mektuplarda Bakan Tekin, öğrencilerin gayretinden ve medeni cesaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu süreçteki emeklerinden dolayı öğretmen ve velilere de teşekkürlerini sundu.

Ziyaret kapsamında öğrencilerle sohbet eden Özdemirci, geçmiş bayram üzerine çocuklarla sohbet etti. Bayramlarda aile büyüklerini ziyaret etmenin kültürümüzdeki yeri ve önemine değinilen sohbette, geleneklerin yaşatılması vurgulandı.

Mektupların yanı sıra Bakan Tekin'in gönderdiği hikaye kitapları da öğrencilere hediye edildi. Kitap dağıtımı sırasında "Kitap okumanın en sadık dost olduğu" üzerine öğrencilerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Yenişehir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber