Vali Toros, Tarsus’ta trafik ve asayiş uygulamalarına katıldı


 

Mersin Valisi Atilla Toros, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ile birlikte Park Kavşağı, Kardeş Langen Bulvarı, Şelale Caddesi ve Mersin Caddesi üzerinde denetimlere katılarak uygulama noktalarında sürücülerle sohbet etti.

Sürücülerin Kurban Bayramını kutlayan Vali Toros, araçlarda bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Bayram süresince vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirten Vali Toros, il genelinde emniyet ve jandarma ekiplerince toplam 40 noktada trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirildiğini ifade etti.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber