Erdemli’de bayram mesaisi


 

Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kurban Bayramı yoğunluğu nedeniyle ilçedeki sahil, mesire ve sosyal yaşam alanlarında temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı.

Haber Merkezi


Başkan Kara, özellikle Kızkalesi, Kanlıdivane ve Talat Göktepe Tabiat Parkı başta olmak üzere belediyenin görev ve yetki alanındaki tüm sahil ve sosyal yaşam alanlarında ekiplerin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu belirtti. Vatandaşlara çevre duyarlılığı çağrısında bulunan Kara, “Temizlemek bizim görevimiz, korumak ise hepimizin görevi” mesajını verdi.

Bayram boyunca artan ziyaretçi yoğunluğuna dikkat çeken Kara, sahillerin, parkların ve ortak kullanım alanlarının temiz tutulması konusunda vatandaşlardan destek istedi.

Öte yandan belediye ekiplerinin bayram süresince oluşabilecek olumsuzluklara karşı da teyakkuz halinde olduğu, vatandaşların ihtiyaç ve şikayetlerini ise ALO 153 hattı üzerinden iletebileceği bildirildi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber