Mersin lokantacılarına önemli görev


 

Mersin Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Özkan, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Haber Merkezi

 

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu'nun genel kurulu tamamlandı. Gene kurulda federasyon başkanlığına Savaş Delibaş liderliğindeki grup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Ayrıca Mersin Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanımız Ümit Özkan da, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Bu başarı Mersin esnaf teşkilatı adına önemli bir kazanım olurken Özkan, yeni yönetimi yürekten kutlayarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ümit Özkan’ın bilgi birikimi, tecrübesi ve esnafın sorunlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımıyla federasyon yönetiminde önemli hizmetlere imza atması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber